mechanisatie
 

Sleutelen, repararen, machines verbeteren en machines bedenken, dat is Firma Duinker. Vroeger werd alleen het eigen materieel onderhouden en gerepareerd, maar in de loop van de tijd werden we een volwaardig mechanisatiebedrijf.

landbouwdag
 

Verkoop en service

Firma Duinker is dealer van New Holland. We leveren landbouwtrekkers, combines en persen van New Holland. Daarnaast zijn we dealer van een verscheidenheid aan landbouwmachines, zoals te zien in ons leveringsprogramma. We denken graag met de klant mee. Voor een goed advies op maat kunt u altijd bij ons terecht.

 
ts90 mechanisatie
 

Wij verkopen niet alleen trekkers en machines, bij ons krijgt u ook goede service. Onze allround monteurs zijn uitstekend in staat de machines optimaal te onderhouden en te repareren.

 
mechanisatie
 

Maar we kunnen meer: we maken zelf machines of we passen bestaande machines aan voor specifieke omstandigheden of speciale gewassen.
Voor de wortelteelt hebben we diverse machines bedacht en gebouwd, of bestaande machines verbeterd:

 
landbouwdag new holland
 
new holland

Zo is de wortelzaaimachine naar eigen inzicht aangepast om een meer gelijkmatige opkomst van de wortels te krijgen. We hebben een wortelrooimachine met afstandsbediening, de stro-afhaler is verbeterd, we hebben inmiddels de tweede versie van de plastic-afhaler ontwikkeld en we hebben een automatische touwtjesafhaler voor de strodekmachine bedacht en gebouwd. Niemand hoeft meer eenzaam en gevaarlijk op het strodak te staan.

Het bedenken van speciale oplossingen is door de jaren heen een handelsmerk van de Firma Duinker geworden. En wat we niet hebben maken we gewoon.
Kortom: u kunt altijd terecht voor een potje brainstormen over iets nieuws.

 
ts90ts90
 

GPS

In de aardappelfirma en in het loonbedrijf werken we al een jaar of 10 veel met GPS. We kunnen de betrouwbare Trimble GPS systemen inbouwen op alle merken trekkers.

 
gpsgps
 

Scholing vinden wij belangrijk. Wij hebben goed opgeleide monteurs, die regelmatig technische trainingen volgen bij de CNH University van New Holland. Zo blijven we bij in de snelle ontwikkelingen van trekkers en landbouwmachines, ook op het gebied van GPS.

combine combine
 


Verkoop

Leveringsprogramma

 home